Vanaf €49,00 GEEN verzendkosten. Bij iedere bestelling een GRATIS thee proefzakje. Vandaag besteld = binnen 2 werkdagen verzonden.

Magische Kruiden workshop

Je komt binnen in De Kruiden Bar. Je kijkt om je heen en ziet niks anders als allemaal potten kruiden staan. Je wordt omringd door de overheerlijke geur van al die kruiden. Ze bieden je onder andere ontspanning, energie of misschien zelfs wel troost. Of ben je juist op zoek naar dat ene stukje magie of toverkracht?

Je gaat aan de bar zitten en je kijkt naar de persoon, die achter de bar staat met die geweldige cocktail shaker, die als een tovenaar je kruidencocktails staat te mixen.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de smaak? Zoek dan in De Kruiden Bar jouw perfecte kruidencocktail. Of misschien wil je alleen de losse kruiden om je eigen cocktail te maken?

Dan mag je nog even geduld hebben. Daarvoor wordt er achter de schermen nog heel hard gewerkt alle kruiden te plukken om ze in De Kruiden Bar te zetten.

 

Maarrrrrr.... je kunt ook je eigen thee cocktails gaan leren maken tijdens één van de thee kruidenworkshops die hieronder gepland staan.

De magische krachten van kruiden.


Op welke manier gebruik jij kruiden?

Maak je er een heerlijke thee van? Gebruik je de kruiden in je voeding? Of wellicht juist op geneeskrachtige of spirituele wijze?
Zoals je al kunt lezen, kun je kruiden op vele manieren inzetten.

 

Wat ga je leren tijdens de kruidenworkshop.

  • Hoe je kruiden voor je kunt laten werken.

  • Je eigen magische kruiden caroussel met een persoonlijk tintje.

  • Hoe je de kruiden gaat kiezen voor je thee.

  • Wat het kruid vertelt over jou.

  • Hoe je de kruiden gaat bewaren.

  • De werking van kruidenthee.

  • Je neemt je zelfgemaakte thee mee naar huis om daar verder te genieten van je eigen brouwsel.

 

Bij het reserveren voor de workshops, kom je in het reserveringssysteem van Holistic Flow terecht. Let er op; dat dit niet dezelfde inloggegevens zijn als voor de webshop van De Kruiden Bar.

5 november van 13:00 - 17:00 uur